Kwaliteit staat aan de basis van al onze activiteiten, bij elk onderdeel dat we maken, elk fabricageproces dat we volgen en elke onderhoudsbeurt en ondersteuning die we leveren...

Van oudsher geven wij om kwaliteit. We zijn geworden wat we nu zijn doordat al onze afdelingen en vestigingen in de hele wereld gefocust zijn op kwaliteit.

Door dit streven naar kwaliteit kunnen we alle spuitpistolen leveren met 3 jaar garantie. We weten dat als wij achter onze producten staan, u dat ook doet.

Technologie & expertise
Vanaf het begin hebben we de hoogste standaarden in ontwerp en productontwikkeling nagestreefd om de meest veeleisende coatingeisen te kunnen overtreffen.

De kennis en ervaring binnen onze divisie Spuituitrustingen zijn onovertroffen, waardoor onze spuitpistolen de hoogste overdrachtefficiëntie op de markt leveren. U werkt hierdoor sneller en productiever dan ooit.

Service & ondersteuning
Wij stellen product training en technische ondersteuning voorop bij alles wat wij doen. Onze mondiale verkoopkantoren en technische trainingsteams zijn de hoekstenen van ons merk.

Wij denken dat een goede klantondersteuning van groot belang is voor uw succes.


Spray_Warranty_logo_NL